Založ si blog

nove vnemy

ked je clovek uplne v pritomnom okamihu, to znamena, ze uz nema strach v pritomnosti, ani z buducnosti a ani sa nepohybuje v minulosti, cize, len som…tak potom je potrebne vytvorit nove vnemy, tym mam na mysli-cez zmyslove organy vytvarame nove vnemy, ktore aj ked su vytvorene v pritomnosti, tak o par sekund sa uz presunu do minulosti, to znamena do podvedomia. velmi zalezi na tom, ake kvalitne vnemy prijímame-nekvalitne vnemy-napr. rozne zavislosti…nam vytvoria neprijemnu, ustrachanu buducnost, niekedy s katastrofálnymi následkami a naopak kvalitne vnemy nam zarucuju kvalitnejsie zvladanie kazdodennych radosti, starosti…zalezi len na kazdom z nas, pre ktory druh vnemov sa rozhodne, cize bud pre zivoz so strachom, alebo bez strachu.

nový život

25.07.2017

v podstate podvedomie-súčasný život, ale i minulé životy teraz je 8:02=vedomie nadvedomie-je bežné denné vedomie, ktoré sa dostalo nad úroveň zmyslov a pocitov Nové vnemy môžeme začať vkladať do vedomia až vtedy, ak sme si už vyčistili podvedomie. To znamená, že sme si najskôr s pomocou rozumu „povyťahovali“ z našej minulosti všetky naše prehry i [...]

nevedomost

24.07.2017

v niektorom z mojich prispevkov som napisal, ze akykolvek strach nie je normalny. citim potrebu sa k tomu blizsie vyjadrit. ak clovek citi v pritomnom okamihu strach, tak nie je schopny adekvatne zvladat situaciu, v ktorej sa nachadza. napr. stoji na prechode pre chodcov, premysla o tom, co zas bude v praci=ako bude musiet saskovat, usmievat sa na svojich nadriadených, aj ked sa neciti prave [...]

prazdnota

22.07.2017

prazdnota mysle znamena, ze mysel cloveka nemysli=ne-mysli=taky clovek je uplne v pritomnom okamihu=mysel vycerpala vsetky motivy.=ak sa neustale vraciame do minulosti, miname sa pritomnemu okamihu. to znamena, ze vlastne ani nezijeme-nevnimame pritomnost taku, aka v skutocnosti je=realita=nie sme schopni sa navzájom pocuvat ? odpoved=neustale sa niekam ponahlame, nahaname…napr. otec pride [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 6
Celková čítanosť: 8819x
Priemerná čítanosť článkov: 1470x

Autor blogu

Kategórie

Archív